Fenerbahçe Taraftarının Forma İsyanı!

Fenerbahçe Taraftarının Forma İsyanı! (Galeri)

PSV Eindhoven karşılaşmasıyla birlikte görücüye çıkan Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları sarı-lacivertli taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.




Çubuklu, lacivert ve beyaz olarak çıkan yenisezon formaları taraftarların eleştirilerine neden olurken tasarımcılar istifaya davet edildi. Fenerbahçe'nin forma tasarımlarındabaşrol oynayan Abdullah Kiğılı'yı eleştiren taraftarlar Kiğılı'nın gelecek sezon formatasarımlarına karışmaması görüşünde birleşti.

Çeşitli web sitelerinde formaların yeniden tasarlanması için imza kampanyasıbaşlatılırken, yeni formalar sosyal medya üzerinden ağır eleştiriler aldı. Twitter ve Facebook'un yanı sıra Fenerbahçeli taraftarların yoğun olarak buluştuğu nokta olan antu.com'da formalar için hakarete varanyorumlar yapıldı.

ÇUBUKLU İSYANI
Fenerbahçe burnunda ışık saçan beyaz fenerden esinlenerek yapılan çubuklu forma taraftarlarıhayal kırıklığına uğratırken, üzerinde taraftar silüeti bulunan lacivert forma da eleştiri oklarınınhedefi oldu. Taraftarların en az tepki gösterdiği forma ise deplasman için hazırlanan beyaz forma oldu.

Çubuklu formanın geçişli tasarımını beğenmeyen taraftarlar iç saha formasını çubuklu ruhuna aykırı olarak yorumladı.

Taraftar silüetli lacivert formanın da tasarım yoksunu olmasından dert yanan sarı-lacivertli taraftarlar kulüpten açıklama bekliyor.

İşte sosyal medya üzerinden yapılan bazı eleştiriler:
Fenerist ?@FeneristcomHer konuda yönetimin yanındayız ama yeni formalar konusunda kimse kusura bakmasın hala şoktayız..

Mariposa ?@Ezginhoİşte yeni formalar :( Efsane Çubuklum sen bu hale gelecek adam mıydın?

Uğur AKKAYA ?@5ugurBu forma tasarımları FENERBAHÇE armasına, asaletine hakarettir! Çok net!.

Mehmet Ertaş ?@ertasmehmetFenerbahçe'nin yeni çubuklu forması için 3D gözlük şart... Beyaz forma da burada

Melke Taş ?@angelove477Fenerbahçe'mizin bu sezonki formalarına biran önce kulüp alternatif forma çıkarttırmazsa sonbirkaç yıl sonra ilk kez satışlarda düşüş olur

Ali Hikmet Yılmaz ?@kutahyalihikmetO forma tasarımcısı kimse öldürün onu.Fenerbahçe formaları ancak bu kadar kötü olabilirdi.Hele o lacivert ne lan öyle. 

mert gülmez ?@mert_gulmez Bu kadar çirkin forma hayatımda görmedim :D

Kokleri Cinar ?@omerkocsan Kanarya sarisi ve sadece lacivert forma yapmak bu kadar mi zor ? Çubuklu niye 3D formatinda...Bir tek yakalar ve beyaz foa güzel olmuş.

Fenerist ?@FeneristcomSızan formalar içinde çubuklu forma sanki sprey boyayla boyanmış gibi. Söylecek söz bulamıyoruz. 

Bodyemre ?@BodyemreAcaba bu çubuklu forma, rakibi hipnotize etmek için mi bu şekilde tasarlanmış diye aklıma gelmedi, değil... :)

Kaynak: Haber7

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ӏ savouг, result in Ι discоvereԁ јust what Ι uѕeԁ tο
be taking a lοoκ foг. Yοu've ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

Stop by my website: Blurayarsivim :: www.blurayarsivim.com ::