Bekaretini Satışa Çıkaran Kız Kandırıldı


Bekaretini Satışa Çıkaran Kız Kandırıldı

Bekaretini açık artırma yoluyla Japon bir işadamına 800 bin dolara satan Avustralyalı Catarina Migliorini, "Bana elini bile sürmedi, kandırıldım" dedi.


Avustralyalı film yapımcısı Justin Sisely tarafından ‘Bakire Aranıyor’ isimli
Bekaretini Satışa Çıkaran Kız Kandırıldıbelgeseli çekilen 21 yaşındaki Catarina Migliorini, Huffington Post’a konuştu.  Migliorini “Yönetmen para kazanmak için beni kullandı. Parada anlaştığım 53 yaşındaki Japon milyoner bana elini bile sürmedi, hala bakireyim” diyerek dert yandı.

Migliorini’nin iddiasına göre, internet üzerinden yapılan açık artırmada 800 bin dolarlık en yüksek teklifi veren Natsu takma adlı Japon işadamı kendisine Sydney’deki bir restoranda buluşma teklifinde bulundu. Büyük gün için hazırlanan Migliorini buluşma yerine gittiğinde Japon işadamının yönetmenin ona anlattığı kişi olmadığını fark etti. Bu da yetmezmiş gibi Natsu yemek boyunca genç kızla dalga geçti, sonra da masadan kalkıp gitti. “Kendimi aptal gibi hissettim. Üstelik hala bakireyim” diyen Migliorini, belgeselden elde edilecek gelirin yüzde 20’sini tazminat olarak olarak istiyor.

“Natsu adlı Japon işadamının aslında hiç var olmadığına inandığını anlatan Migliorini, “Genç kızlık hayallerimle oynadılar, bedeli adalet karşısında ödeyecekler” açıklamasında bulundu.

Catarina Migliorini, bekaretinin satışından elde edilecek gelirin bir bölümüyle ülkesinde fakirlere yardım edeceğini, diğer kısmıyla da Arjantin’de tıp okuyacağını söylemişti. Bekaretini açık artırmaya çıkaran genç kız Playboy’un ocak sayısı için kamera karşısına geçmişti.

Makasla Bebeğini 90 Kez Kesti!

Makasla Bebeğini 90 Kez Kesti!

 

Makasla Bebeğini 90 Kez Kestiı!Çin'de 8 aylık bebeğinin emzirirken göğsünü ısırmasına kızan anne, oğlunun minik bedenini makasla 90 yerinden kesti.
Çinli vicdansız anne emzirirken göğsünü ısıran bebeğini makasla 90 kez kesti. Sekiz aylık Xiao Bao’yu kan gölü içinde bulan amcası talihsiz bebeği hastaneye kaldırıldı.

Yüzüne 100 dikiş atılan bebeğin tedavisi sürerken, anne tutuklandı. Olay ülkenin doğusundaki Jiangsu eyaletinin Xuzhou kentinde meydana geldi. Polise oğlunun emzirirken göğsünü ısırmasına sinirlendiğini ve kendini kaybettiğini söyleyen anne, akli dengesinin yerinde olup olmadığını belirlenmesi için psikiyatri kliniğine gönderildi. Burada yapılan değerlendirmelerde annenin ruh sağlığının yerinde olduğunun rapor edilmesi şaşkınlık yarattı.

 

Rektör Kılıç, 'Bahar Şenlikleri'ne 1 gün kala konserini iptal eden pop müzik sanatçısı Emre Aydın'a sitem ederken; "Konsere gelmiyor denilince, ilk aklıma gelen ölmüş olabileceği oldu" dedi.


"Yoksa O, Öldü mü?"


Rektör Kılıç, 'Bahar Şenlikleri'ne 1 gün kala konserini iptal eden pop müzik sanatçısı Emre Aydın'a sitem ederken; "Konsere gelmiyor denilince, ilk aklıma gelen ölmüş olabileceği oldu" dedi.
"Yoksa O, Öldü mü?"Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Taksim Gezi Parkı olayları nedeniyle, 'Bahar Şenlikleri'ne 1 gün kala konserini iptal eden pop müzik sanatçısı Emre Aydın'a sitem ederken, "Konsere gelmiyor' denilince ilk aklıma gelen ölmüş olabileceği oldu" dedi.

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, geride kalan öğretim yılını değerlendirmek için düzenlediği basın toplantısında, yıl sonu Bahar Şenlikleri'nde konser vermek için anlaşma yapan Emre Aydın'ın iptal kararını menajerinin, konserden 1 gün önce öğleden sonra üniversiteye çektiği faksla öğrendiğinde şok olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Filiz Kılıç, "Daire başkanımız toplantı yaptığımız odaya 'Acil' kodu ile girerek 'Emre Aydın, konsere gelemiyor' deyince ilk aklıma gelen ölmüş olabileceği oldu" dedi.

Gezi Parkı eylemleri için bir grup sanatçının konser vermeme kararı aldığını belirten Rektör Prof. Dr. Kılıç, "Bir grup sanatçı kendi arasında konser vermeme kararı almış. Ortak karar alınmış. Doğrusu üzücü bir şey, bir taraftan bir şeyi desteklerken diğer taraftan binlerce öğrenci mağdur edildi" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Nevşehir Üniversitesi ve Tunceli Üniversitesi'nin isminin değişmesi konusundaki teklifi hatırlatılan Rektör Prof. Dr. Kılıç, "Sayın Başbakanımızın bu konuda bir önerisi vardı. Ancak arkası gelmedi. Bu konuda bize bir şey sorulmadı, görüş de alınmadı. Hükümet isterse zaten bunu yapabilirdi. Bu konuda yorum yapmak istemiyorum" dedi.

Rektör Prof. Dr. Kılıç, Nevşehir Üniversitesi'nin kurulduğu 2007 yılından bu yana çok önemli gelişmeler kaydettiğini belirterek; ODTÜ'nün 2000 yılından sonra kurulan üniversiteler arasında yaptığı akademik çalışmada 51 üniversite arasında 4'üncü olduklarını vurguladı.

Rektör Prof.Dr. Kılıç, bu yıl öğrenci sayısının 13 bin olarak hedeflendiğini anlatırken, "Öğrenci ve öğretim üyesi sayımız her geçen yıl katlanarak artıyor. Kuruluş yılından bu yana öğrenci sayımızdaki artış yüzde 333 olarak gerçekleşmiştir" diye konuştu.

Hilmi Cem'den Fatmagül'e İlan-ı Aşk

Hilmi Cem'den Fatmagül'e İlan-ı Aşk

 

Genç kızların yeni gözdesi Survivor şampiyonu Hilmi Cem İntepe, bakın ne tarz kızlardan hoşlanıyor?
Hilmi Cem İntepe “Nasıl bir sevgili istersin?” sorusuna şu
Hilmi Cem'den Fatmagül'e İlan-ı Aşkyanıtı verdi: “Adriana Lima’ya hayranım. Onun gibi bir sevgilimin olmasını arzu ederim.”

Hilmi Cem İntepe, Brezilyalı manken Adriana Lima’ya ikizi gibi benzeyen Fatmagül Fakı ile Panama İnci Adası’ndaki Survivor’da aynı takımda yarıştı.

Hilmi Cem’in bu sözleri; sosyal medyada ‘Fatmgül’e ilan-ı aşk’ olarak yorumlandı.
 

 

Sarhoş Rihanna Ayakta Duramadı!

Sarhoş Rihanna Ayakta Duramadı! 

 Sarhoş Rihanna Ayakta Duramadı! (Video)

Kings of Leon konserini
izleyen ünlü şarkıcı Rihanna, konser çıkışı görüntülendiğinde sarhoşluktan ayakta duramıyordu.

25 yaşındaki ünlü şarkıcı, ayakta durmakta zorlanırken, konseri izlemeye gelen seyirciler bu anı görüntüledi. Konserde Rihanna’yı sarhoş şekilde görüntüleyen seyircilerden bir tanesi Twitter’a, “Sonu Whitney Houston gibi olacak” yazdı.

İşte En Çok Oruç Tutan Şehir!

 İşte En Çok Oruç Tutan Şehir!

İşte En Çok Oruç Tutan Şehir!


Bu yıl Ramazan ayında oruç tutan çalışan oranı yüzde 40'dan yüzde 32'ye düştü.

Wall Street Journal Türkiye'nin işyerlerine yemek hizmeti veren (catering) şirketlerinden edindiği bilgilere göre en fazla oruç tutulan bölge yüzde 37 ile Marmara bölgesi oldu.

Ege bölgesinin oranı ise yüzde 20'de kaldı. İstanbul yüzde 40 ile en fazla oruç tutulan şehir oldu.

İzmir'in payı ise yüzde 15'e yakın. İç Anadolu'da oruç tutan çalışan oranı yüzde 35. Karadeniz'de yüz çalışanın 30'u oruç tuttu. Akdeniz, Güney Doğu Anadolu ve Doğu Anadolu'daki oran da yüzde 30'larda kaldı.

GÖÇ ALAN ŞEHİRLERDE ORUÇ TUTMA ORANINDA ARTIŞ

Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Bozdağ değişimin bu yıl geçen yıla oranla uzayan iftar saatlerine ve havanın daha sıcak olmasına bağlı olabileceğini ifade etti.

Bu yıl düşüşü kendilerinin de hissettiğini dile getiren Bozdağ, "Daha fazla göç alan şehirlerde oruç tutanların oranı artış gösteriyor" diye konuştu. Bu yıl Ramazan ayında orucun süresi 17 saati buluyor. Bu süre geçen yıl 16.5 saatti. 2009 yılında İstanbul ilk gün 15 saat 28 dakika oruç tutmuştu.

"MUHAFAZAKAR PATRON ORUÇ TUT BASKISI YAPMAZ"

Muhafazakar işyerlerinde Ramazan ayında öğlen yemeğini tamamen kesmek gibi bir eğilim olup olmadığını araştıran Wall Street Journal Türkiye'ye göre böyle bir eğilim yok. Patronlar, ne kadar muhafazakar olursa olsun oruç tutmayana öğlen yemek hizmeti vermeye devam ediyor.

Ancak, çok az kişinin çalıştığı işyerlerinde çalışanların büyük çoğunluğu oruç tutuyorsa, tutmayanlar dışarıda yemek yemeye yönlendirilebiliyor. Bu durum da çok yaygın değil.

Bozdağ'ın verdiği bilgilere göre Türkiye'de bir çalışanın öğlen yemeği için patron tarafından harcanan bedel günlük 5 TL. Bu bir aylık süreçte çalışan başına aylık 110 TL anlamına geliyor.

Ancak, patronlar, çalışanın yemediği bu yemeğin ücretini çoğunlukla yine çalışana harcıyor. Değeri 110 TL'lik kumanya hazırlatıp çalışanlarına dağıtan patronların oranı büyük bir hızla artıyor.

ARTIK BEŞ YILDIZLI OTELLERE TALEP OLMUYOR

Bozdağ, Ramazan çadırlarında verilen iftarlar ve bu kumanyalar ile hareketlenen yemek hizmet ve ikram sektörünün bu dönemde 2 milyar dolarlık bir iş hacmi oluştuğunu söylüyor. Bunun 900 milyon dolarlık kısmı kumanyalardan, kalan bölüm ise ramazan çadırlarından geliyor.

Ramazan çadırlarında verilen iftarların, ortalama kişi başı 14-15 TL'lik mönülerden oluştuğunu ifade eden Bozdağ, "Artık beş yıldızlı otellere çok talep yok. Daha çok çadırlarda, bizler tarafından hazırlanan ambalajlı yemekler ikram ediliyor.

En çok verilen yemek ise tas kebabı ve kuzu tandır. Bu iftarı belediyeler de verse, aslında işadamları sponsor oluyor. Her yıl bu iftarlarda 2 milyon kişi yemek yiyor." İftar menülerindeki menüde tas kebabı ve kuzu tandır önde gelirken kumanyalarda yer alan başlıca ürünler ise pirinç, un, yağ, şeker, helva, reçel oluyor. Bu arada, isteyen, gerçekten ihtiyacı olan ürünü alsın diye marketlerin hediye çeklerine olan ilgide de büyük artış var."

 

Acun Ilıcalı'nın Pabucu Dama Atılacak!

Acun Ilıcalı'nın Pabucu Dama Atılacak! 

 

İngiltere ve ABD olmak üzere 20'ye
yakın ülkede yayınlanan yeni jenerasyon şarkı yarışması "X Factor" Kanal D'de başlıyor.
One Direction ve James Arthur gibi
yıldızları dünya müzik piyasasına kazandıran, yıldız yaratan şarkı yarışması “X Factor”e 16 yaşından 99 yaşına kadar, kadın erkek herkes katılabilecek. “X Factor”ün birincisi ise tam 2 Milyon TL’lik büyük ödülün sahibi olacak.

STAR IŞIĞI OLAN 12 YARIŞMACI SEÇİLECEK

"X Factor"ün konusunda uzman 4 kişilik jürisi, Türkiye'nin dört bir yanından gelecek olan yarışmacı adaylarını binlerce kişinin önünde dinleyecek ve star ışığı olan 12 yarışmacıyı seçecek. Yarışmacılar X Factor'e ister tek başlarına isterlerse de gruplarıyla katılarak performanslarını sergileyebilecek.

JÜRİLER MENTÖRLÜK GÖREVİ DE YAPACAK

"X Factor"ün jüri üyeleri, yarışmada sadece jüri üyeliği değil aynı zamanda mentörlük görevini de üstlenecek. Yani her bir jüri üyesi yarışmacıların performansından kıyafetlerine kadar sorumlu olacak. Finallerde 12 yetenekli yarışmacı; şarkılarını stüdyoda orkestra eşliğinde söyleyecek ve her şarkıdan sonra jüri değerlendirmesini yapacak. Kimin programa veda edeceği ise SMS'ler sonucunda belirlenecek. Her bölümde en az SMS alan yarışmacı programa veda edecek.

 

ABD'den Mısır'a 4 Büyük Darbe Hediyesi


 ABD'den Mısır'a 4 Büyük Darbe Hediyesi


ABD'den Mısır'a 4 Büyük Darbe Hediyesi

Mısır'da Cumhurbaşkanı Mursi askeri darbeyle yönetimden uzaklaştırılmasına rağmen ABD bu ülkeye askeri yardıma devam ediyor. Washington daha önce planlandığı şekilde 4 adet F-16 savaş uçağının birkaç hafta içerisinde Mısır'a gönderileceğini açıkladı.

ABD'li üst düzey bir savunma yetkilisi, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde 4 adet F-16 savaş uçağını Mısır'a göndermeyi planladıklarını açıkladı.

Açıklamada, 2010'da onaylanan 1.3 milyar dolarlık yardım paketindeki 4 savaş uçağının Mısır ordusuna gönderileceği vurgulandı. ABD Başkanı Barack Obama, Mısır'da geçtiğimiz hafta asker tarafından devrilen Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin darbeyle görevden uzaklaştırıldığı yönünde bir açıklama yapmaktan kaçınmıştı.

Obama'nın "darbe" kelimesini kullanması durumunda, Washington'un Mısır'a yaptığı yıllık 1.5 milyar dolar askeri yardımı kesmesi gerekiyordu. Siyasi uzmanlar, ABD'nin Mısır'ı "stratejik ortak" olarak gördüğünü ve bu ülkeye askeri yardımı kesmeyi göze alamadığını iddia etmişti.

Beyaz Saray ve Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamalarda da ABD'nin silahlı güçler dahil Mısır'a yapılan yardımı kesmesinin, ulusal güvenlik çıkarlarına uygun olmayacağı ifade edilmişti.

MURSİ'YE DESTEK SÜRÜYOR
Mısır'da Mursi taraftarlarının gösterileri de devam ediyor. Adeviye meydanında toplanan Mursi taraftarlarından bir kısmı pankart ve sloganlarla Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na yürümek istedi. Güvenlik güçlerinin ikna etmesiyle 5 bin kişilik grup, buraya yürümekten vazgeçti.

SİNA'DA ASKER ÖLDÜRÜLDÜ
Sina Yarımadası'nda ise silahlı kişilerce düzenlenen saldırıda bir asker öldürüldü. Mısırlı yetkililer, Mısır-İsrail sınır bölgesinde kimliği belirlenemeyen kişilerin açtığı ateş sonucu bir askerin öldüğünü açıkladı.

Olayın sorumluluğunu üstlenen olmazken, saldırıyla ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı.

 

Bakanlık Ali İsmail Korkmaz İçin İlk Açıklama


 


Bakanlık Ali İsmail Korkmaz İçin İlk Açıklama

 

Bakanlık Ali İsmail Korkmaz İçin İlk Açıklama

Açıklamada, "Ali İsmail Korkmaz'ın tedavi sürecinin hiçbir aşamasında hastanede bakılmaması, hastaneye kabul edilmemesi gibi bir durum oluşmamıştır. Ailenin şikayeti çerçevesinde, Eskişehir Valiliği'nin yürüttüğü adlî ve idarî soruşturma

devam etmektedir.

Sağlık Bakanımızın talimatıyla yukarıda paylaştığımız tedavi sürecinin bütün detaylarının incelenmesi amacıyla Bakanlığımız tarafından da ayrıca soruşturma başlatılmıştır" denildi.

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle; "Ali İsmail Korkmaz’ın tedavi süreçlerine ilişkin Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü’müzce yapılan ön inceleme neticesinde şu bilgilere ulaşılmıştır: 3 Haziran 2013 tarihinde Anadolu Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne başvuran Korkmaz, tomografi cihazı bulunan Yunus Emre Devlet Hastanesine ambulansla sevk edilmiştir. Hastanede Korkmaz’ın durumuna bağlı olarak gereken tüm muayene, tahlil ve tetkikler yapılmış, hastane acil servisinde 3.5 saat müşahade altında tutulmuştur.

Yapılan tetkiklerde sorun görülmemesi üzerine hasta taburcu edilmiştir. Ali İhsan Korkmaz, aynı gün akşam saat 20:00 sularında Eskişehir Devlet Hastanesi’ne konuşma zorluğu, baş ağrısı ve uykuya meyil şikayeti ile başvurmuş, hasta çekilen kafa tomografisi sonucu subaraknoid kanama tanısı ile Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilmiştir.

Hastanın bundan sonraki tedavi süreci de Osman Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam ettirilmiştir. Dolayısıyla medya ve sosyal medyada iddia edildiği gibi, Ali İsmail Korkmaz'ın tedavi sürecinin hiçbir aşamasında hastanede bakılmaması, hastaneye kabul edilmemesi gibi bir durum oluşmamıştır.

Ailenin şikayeti çerçevesinde, Eskişehir Valiliği'nin yürüttüğü adlî ve idarî soruşturma devam etmektedir. Sağlık Bakanımızın talimatıyla yukarıda paylaştığımız tedavi sürecinin bütün detaylarının incelenmesi amacıyla Bakanlığımız tarafından da ayrıca soruşturma başlatılmıştır."