Saraçoğlu: Tohumu Değiştirdiler, Kısırlık Arttı

Saraçoğlu: Tohumu Değiştirdiler, Kısırlık Arttı
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, Bağcılar Belediyesi Ramazan Çadırı İrfan Sofrasında yaptığıkonuşmada bitkilerin faydalarından bahsetti. Özellikle bazı kapsüllerin ve ürünlerinkanseri tetiklediğine dikkat çeken Saraçoğlu, şöyle konuştu: Allah, 'size verdiğim nimetlerimin en temizlerinden yiyiniz' diyor.

O TOPRAKLARIN KIYMETİNİ BİLEMEDİK

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, yakın gelecekteAnadolu topraklarının değerleneceğini vebüyük şehirlerden büyük göçlerinyaşanacağını belirterek, “Ne yapıp edin Anadolu’dan 3-5 dönüm toprak satın alın. O toprakları ekip biçin. Anadolu toprakları bize Allah’ın bir lütfudur. 1071 yılında Malazgirt zaferiyle o topraklara sahip olduk ancakkıymetini bilemedik.” dedi.

İNSAN SAĞLIĞINI TEHDİT EDEN İLAÇLAR VE GIDALAR

Bağcılar Belediyesi Ramazan Çadırı-İrfanSofrası’na konuk olan Prof. Dr. Saraçoğlu, bitki bilimi ile ilgili son yıllarda ortaya çıkan gelişmeleri anlattı. 

Özellikle bazı ilaçların ve gıdaların insan sağlığını tehdit ettiğini ifade eden Saraçoğlu, Omega 3’ün kanseri yüzde 71 oranında artırdığını, kanseri tetiklediğini söyledi. Özellikle hamile kalmak isteyen kadınlara ve yaşlılara kemiklerini güçlendirmeleri amacıyla “Omega 3” verildiğini ifade eden Saraçoğlu, bu durumun dünyada bir furya halini aldığını kaydetti. 

Saraçoğlu, “Bunun ne kadar yanlış olduğu konusunda uyarılarda bulunmuştum. Ama musibet başa gelmeden anlaşılmıyor.” dedi. Omega 3, folikasit ve folbiol gibi ilaçların bulunduğuna dikkat çeken Saraçoğlu, “Özellikle hamile bayanlara veriyorlar. Eskiden böyle bir şey yoktu. Her şey son15 yıl içerisinde oldu.” diyerek, insanların akıllarını kullanmak zorunda olduğu uyarısında bulundu.

“TOHUMU DEĞİŞTİRDİLER, KISIRLIK ARTTI”


Saraçoğlu, bir uyarıda bulunulduğunda ‘acaba arkasında ne olabilir?’ diye düşünülmesi gerektiğini vurguladı. Tüm dünyada programlanmış bazı bilim adamları olduğunu savunan Saraçoğlu, ceplerine bir miktar para konulduğu vakit, zararlı bazı ürünlerin reklamını yaptıklarını öne sürdü. Saraçoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

KURAN'IN İLK AYETİ "OKU" EMRİ İLE BAŞLIYOR

“Bize yegane ışık tutan yanlıştan doğruyu ayırmamıza vesile olan kitap Kur’an’dır. Fizikçisi, tıpçısı,ilkokul tahsili olanı Kur’an’ı okur. Her okuyan içinde kendine göre cevabını bulur. Kur’an-ı Kerim’inilk inen ayetleri ‘Oku’ ile başlıyor. Yüce Allah son ayetinde ‘size nimetlerimi tamamladım’ diyor. Maide Suresi 3, 4, 5 ayetleri en son inen ayetlerdir. Allah, ‘size verdiğim nimetlerimin entemizlerinden yiyiniz’ diyor. Buradaki temiz helal anlamındadır. Yani ‘fıtratına uygun olanı tüketin’ diyor. Şimdi fıtratına uygun bir şey kalmadı. Elma gazı gideren hazmettirici bir meyvedir. Oysa şimdi elma yiyorsunuz midenizde şişkinlik yapıyor. Eskiden böyle değildi.”

“SERALAR BÜYÜK TEHDİT!”

Bakara Suresi’nin 205’inci ayetinden bahseden Saraçoğlu, Allah’ın, “Onlar ekini ve tohumu değiştirir zürriyetleri yok ederler. Şüphesiz gazabım onların üzerine olacaktır” diyerek insanlaraikazlarda bulunduğun ifade etti. 

Dünyada ve ülkemizde son yıllarda tüp bebek merkezlerinin çoğaldığını da kaydeden Saraçoğlu, “Tohumları ve ekinleri değiştirdiler. Tohumu değiştirirseniz kısırlaşırsınız. Domatesin artık tadı tuzu yok. Kesiyorsunuz. Beyaz su çıkıyor.” dedi. 

Son yıllarda ülkemizde seracılığın arttığını ifade eden Saraçoğlu, bunun aç gözlülük olduğunu savundu. 

Hakkari, Doğu Beyazıt, Karadeniz gibi bir çok bölgede sera açıldığını kaydeden Saraçoğlu, ‘Allah, yarattığım her canlının rızkını ben veriyorum siz vermiyorsunuz.’ diyor. Aç gözlü insan hemen toprağın üzerini kapatıp sera yapıyor. Peki, kuşlar ve böcekler içeri giremeyecekler mi? Hayır.Hızlı büyüsün diye bitkilere hormon veriyorlar. Açık alan tarımı yok. Köylü eskiden 150 dönüm ekiyordu, şimdi ‘beş dönüm yeter’ diyor. Seradakilerin hepsi kısır tohumdan oluşuyor. Domatestohumunu ekiyorsunuz, domates çıkıyor. Ancak o domatesten tohum alamıyorsunuz. Bizi yıllarca uyuttular.”

Davetlilere uyarılarda bulunan Saraçoğlu, Anadolu’dan 3-5 dönüm toprak almalarını tavsiyeederek, “Göreceksiniz çok yakında büyük şehirler boşalacak. Anadolu’ya göç olacak. Anadolu’dan aldığınız toprakları ekip biçin. O topraklar bize Allah’ın bir lütfudur. 1071 Malazgirt’le girdik ama kıymetini bilemedik.” 

ÖNEMLİ TAVSİYELER

Konuşmasının sonunda soruları cevaplayan Saraçoğlu, izleyicilere şu tavsiyelerde bulundu:

1- Ekşimeyen yoğurt sağlıklı değildir. Yoğurt ekşimeli. Şimdiki yoğurtlar bir ay bozulmuyor. Neden çünkü içinde katkı maddesi var.

2- Günümüzde meyve ve sebzenin geneli organik. Sera uygulamaları sayesinde hem meyvesebze organik hem de sera içine giremeyen haşere, böcek ve kuşların nesli bitiyor. Doğal döngü yok oluyor. Düşünün eskiden salatalıkların odaları saran kokuları vardı. Elma ve kirazlar karında şişlik yapar oldu.

3- Ürünler organik olunca sağlıklı besin azaldı ve doğal olarak kanser yüzde 600 arttı.

4- Yüksek tansiyon hastaları çıplak ayakla toprakta gezin ve yatın. Toprak faydalı ve rahatlatıcıdır.

5-Prostat derdi olanlar günde bir bardak domates suyu için.

6-Yediğiniz kirazın dallarını atmayın kaynatın ve içine limon damlatın her gün bir bardak için.

7- Böbrek için biberiye çayı iyi gelir.

8-Sabah kalktığında yorgun olanların genelde karaciğer yağlanması vardır. Bunun için maydanoz ve limon karışımı çay için.

9- Sedef hastası olanlara çekirdekli siyah üzüm iyi gelir. Çekirdeği ve üzümü iyice ezin ve için.

10- Çayı çok içenler dikkat, çay bazı kimselerde kaşıntıya sebep olur.

11- Soğuk alerjisi olana keçi boynuzu iyi gelir.

12-Sıkca baş ağrısı yaşayanlar biberiye çayı içsin.

13-Karın şişliğine melisa çayı iyi gelir. 


Kaynak: Selami Çalışkan/haber365-Özel

Hiç yorum yok: