Justin Bieber'ın Annesinden Şok İtiraf

Justin Bieber'ın Annesinden Şok İtirafJustin Bieber'ın Annesinden Şok İtiraf

Justin Bieber'ın annesi Pattie Mallette, 19 yaşındaki oğlunun tüm yaptıklarınıonaylamadığını itiraf etti.
 Çocuk yaşta başladığı kariyerinde şöhreti kısa sürede yakalayan Justin Bieber, sonzamanlarda aşırı davranışlarıyla neredeyse hergün basının gündeminde yer alıyor

Şarkıcı sosyal medya üzerinden paylaştığımüstehcen fotoğraflarkonserlerine geç çıkması ya da esrar kullanırkengörüntülenmesi gibi konularla sık sık gündemegeliyor.

Skandallarıyla gündemden düşmeyen ünlüşarkıcı Justin Bieber, yabancı magazin sitesi TMZ'nin ortaya çıkardığı videoyla herkesi şaşkına çevirmişti.

Bieber'in bu görüntüleri üzerine Bieber'ınannesi Pattie Mallette, "Onun üzerine fazlasıyla gidildiğini düşünüyorum ama oğlumunmükemmel olduğunu ve tüm kararları doğru alabileceğini düşünecek kadar saf da değilimdedi.                 

video için buraya tıklaynız...
http://www.haber365.com/Video/Justin_Tuvalete_Yetisemeyince/

"BİEBER NERELERİ ONAYLAMADIĞIMI BİLİYOR"

Mallette, "Oğlum neleri tasvip etmediğimi biliyor. Ama onunla ne kadar gurur duyduğumu da çok iyi biliyor" şeklinde konuştu ve ekledi: "İnsanlar Justin'in her gün yaptığı harika şeylerden bahsetmiyor. Her akşam sahneye çıkmadan önce onu görmeye gelen hasta çocuklarla vakit geçiriyor. Çocuk hastanelerini ziyaret ediyor. Hayır kurumlarına bağışta bulunuyor"

Hiç yorum yok: